Email marketing as a Service

Wel email marketing, geen personeelskosten


Je integreert onze fotobooths simpel in uw klantreis. Een QR code op de juiste plek kan al voldoende zijn. Je gasten gaan op de foto via hun eigen telefoon en krijgen per mail hun foto in jouw gepersonaliseerde kader. Een persoonlijkere merkbeleving krijg je niet.

We integreren jouw marketing campagne in de bedankmail met de foto en jij ziet meetbaar je omzet groeien

Waarom wil ik de fotoboef?

...
Activeer je klanten

Je gasten gaan op een leuke manier op de foto en creëren een herinnering met jouw merk.

...
Bereik nieuwe klanten

Leuke foto’s worden gedeeld, hierdoor bereikt je merk het sociale netwerk van je gasten, en daarmee dus je doelgroep!

...
Verhoog je omzet

Voeg een kortingscode toe bij de foto en zie de orders van nieuwe en bestaande klanten binnen komen! Je weet precies wat je campagne heeft opgeleverd!

Hoe ervaart mijn gast dit?

...
Creëer een foto ervaring

Jij creëert een leuke, instagram waardige beleving voor je gasten. Bijvoorbeeld door een mooie achtergrond te combineren met een leuke ervaring tijdens een evenement of bij een attractie.

...
Scan de QR-code

Je gasten scannen een QR-code en kunnen vanaf dat moment altijd en overal een foto maken met jouw fotobooth. Probeer deze maar eens uit!

...
Maak een herinnering

Je gasten drukken op start en de teller gaat lopen. Na drie seconden wordt een foto gemaakt. Druk op verzenden, vul je naam en email in en de Fotoboef doet de rest.

Hoe weet ik of het werkt?

...
Open en click rates

We meten de open en click rates van iedere foto mail die we versturen. Zo weet jij precies hoeveel gasten je hebt geactiveerd.

...
UTM tags

We voegen UTM tags toe aan de link naar je landingspagina. Zo weet je precies hoeveel verkeer er via jouw fotobooth op je website komt.

...
Kortingscodes

We voegen een kortingscode aan de mail toe om je gasten aan te zetten tot een aankoop. Door de aankopen met deze code op te tellen, weet jij precies hoeveel geld je hebt verdient via de emails van de Fotoboef. Zo bereken je simpel het resultaat van je campagne.

Wat zeggen onze klanten?

De Fotoboef heeft ons geholpen op de Drive-thru van de Kartfabrique in Utrecht. Over het circuit langs zeven gethematiseerde pitstops rij je richting je fastfood-bestelling. De fotofinish pitstop software is verzorgd foor de Fotoboef. Onze gasten zijn heel enthousiast en de gehele ervaring loopt als een geoliede machine. Er staan al duizenden blije gasten op de foto. Mede door het flexibele schakelen gedurende het project en de aanpassingen die zijn gedaan is er een heel mooi product neergezet.

Tim de Roo, Bedrijfsleider, Kartfabrique 2021

Waar kom je de Fotoboef tegen?

...
Evenementen locaties

De Fotoboef past perfect bij evenementenlocaties. Wat dacht je van een fotomoment na een kart of paintball wedstrijd, of na het oplossen van een puzzel in een escape room!

...
Beurzen en bedrijfsevenementen

Combineer de booth met een leuke backdrop tijdens een beurs of bij de opening van een nieuwe winkel.

...
Wellicht bij jou!

De fotoboef zou het geweldig vinden om voor jou een unieke fotobooth te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden

Reviews

Previous Next